Functionaliteiten

Emeq is rijk aan functies om al jouw werkzaamheden te automatiseren. 

Dashboard

Op het dashboard hebben wij alle belangrijke informatie voor je samengevat. Zie nu in één overzicht de prioriteit van de dag!

Gebruikers- portaal

Maak rollen zoals uitvoerder, projectmanager, aannemer en personeel aan en wijs ze machtigingen toe. Elke gebruiker kan dan inloggen in haar eigen portaal.

Documentatie

Emeq kunt u verschillende documenten zoals, bijlage, certificaten, tekeningen of apk opslaan. Door een vervaldatum in te vullen krijgt u van te voren een mededeling over te verlopen documenten.

Urenregistratie

Gebruikers kunnen hun uren ter goedkeuring aanbieden. U

Mandagenregister

Dankzij de urenregistratie wordt automatisch een mandagenregister / urenoverzicht gegenereerd. Met een klik kunt u het als bijlage aan uw productielijst toevoegen en meesturen.

Self Billing Facturen

Uw aannemer hoeven geen facturen meer op te sturen. Dankzij de urenregistratie kunt u het automatisch genereren.

Inkooporders

Maak inkooporders aan en stuur ze naar uw aannemers.

Productielijsten

Door uw besteklijsten te importeren kunt snel en eenvoudig productielijsten aanmaken en emailen. Na goedkeuring kunt u het meteen omzetten naar een factuur.

Facturen

U kunt gemakkelijk facturen aanmaken en in een overzicht bijhouden wat niet betaald en verlopen is.

Financiën

U kunt inkomsten en uitgaven categoriseren, zodat u een gedetailleerde weergave van de balans krijgt.

Project- management

U kunt makkelijk projecten aanmaken en beheren. Zo heeft u altijd een overzicht van uren, voortgang, resultaat en nog veel meer.

Personeel- & projectplanning

Projecten of gebruikers kunt u in Emeq op een gemakkelijke wijze inplannen, die ook makkelijk leesbaar zijn voor eenieder.

Wagenpark

Neem al uw voertuigen en apparatuur op in Emeq. Hierin kunt u kilometer-registratie bijhouden, maar ook de onderhoudsbeurten beter beheren en bijhouden welk apparatuur in welk voertuig zit.

Integraties

Door uw bankkoppeling te activeren, kunt u alle transacties bijhouden en betaalde facturen meteen verwerken. EN u kunt ook gemakkelijk losse of batch betalingen uitvoeren.

Dashboard

In deze pagina hebben wij alle belangrijke informatie voor je verzameld. Zie nu in één overzicht de prioriteit van je werkdag!

Gebruikers- portaal

In de infra kennen wij de gebruikers; klant, aannemer, personeel & klant. Maak nu voor al deze gebruikers een eigen online omgeving.

Project- management

Maak nu voor iedere opdracht een project aan. Houd nu een compleet overzicht van de aannemers, uren, inkomsten en uitgaven.

Financiën

Elke inkomst en uitgaven kunnen wij voor je categoriseren. Hierdoor krijg je van ons een gedetailleerd weergave van je balans.

Uren- registratie

Laat je aannemers de uren ter goedkeuring via Emeq inleveren. Vervolgens kun je de uren gemakkelijk omzetten in self billing factuur.

Documentatie

Emeq genereerd de meest voorkomende documenten zoals; productielijst, mandagen- register, inkooporder en (self billing) factuur.

Integraties

Maak je account gebruiksvriendelijker met een waardevolle bankkoppeling. Upload ook je documenten automatisch naar je Yuki account.

Mededelingen

Wil je een mededeling doen naar een gebruiker, groep of iedereen? Voor interne communicatie is dit functie zeker handig en onmisbaar.

Wagenpark

Neem al je voertuigen en apparatuur op in Emeq. Hierin kun je kilometerregistratie bijhouden, maar ook de onderhoudsbeurten beter beheren.

Rekening

Maak meerdere rekeningen aan. Zo kun je de uitgaven of inkomsten daarin verdelen. Het is ook mogelijk om daaruit betalingen te verrichten.

Personeel- & projectplanning

Projecten, aannemers of personeel kun je in Emeq op een gemakkelijke wijze inplannen die ook makkelijk leesbaar is voor een ieder.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!