Over ons

“Als geld tijdrovend is, hoe arm ben je dan als je geen tijd hebt?”

Emeq software is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de bouw en infra/GWV sector, waarbij alle werkzaamheden uit handen worden genomen. Wil jij ook optimale focus op jouw bedrijf? Je vraagt je vast af wat je je daarbij kunt voorstellen. Denk hierbij aan het maken van mandagenregisters, planning, productielijsten, (self billing) facturen en nog veel meer. Het is ook mogelijk om per project een inzage te hebben in je inkomsten, uitgaven, uren, documenten en gebruikers. Dankzij onze bankkoppeling kun je de status alle in- en uitgaande facturen automatisch laten aanpassen in de software. Alle gegenereerde documenten worden in de Cloud bewaard. Tevens kunnen de facturen via een Yuki koppeling ook automatisch verstuurd worden naar uw accountant.

Wie zijn wij?

Emeq is aan het begin van 2021 opgericht door Yusuf Karacaburun en Ilhan Olgun. Twee succesvolle ondernemers die jouw bedrijf met hart en ziel nog succesvoller willen maken. “There are no limits.” The sooner you realize that the sooner you will reach success”. Dat is onze mindset. Wegens onze succesvolle ondernemingen en mindset zijn wij benaderd en geïnformeerd door meerdere bedrijven die een forse groei realiseerden zonder de controle in eigen handen te hebben. Om die reden is Emeq in het leven geroepen. Na onze jarenlange ervaring in de IT hebben wij ingezien dat bedrijven tegen hetzelfde probleem blijven aanlopen, namelijk: onoverzichtelijke werkprocessen die ontzettend veel tijd in beslag nemen. Dat wilden wij per direct anders gaan regelen. Daarom hebben wij Emeq opgericht. Onze Emeq software richt zich in de kern op bedrijven die hun tijdrovende- en onoverzichtelijke werkprocessen willen digitaliseren.

Emeq is geschikt voor allerlei soorten ondernemingen. Dit geldt voor zowel zzp’ers als kleine of grote ondernemingen. Ons bedrijf is gevestigd in Lijnden. Op onze locatie zijn wij dagelijks bezig met het verder ontwikkelen van ons systeem om het gebruik en het werken met onze software zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Open communicatie en een prettige werkwijze is de fundering van Emeq. Praktijk heeft ons laten zien dat meeste bedrijven verschillende software moeten gebruiken om hun werkzaamheden in kaart te brengen. Denk hierbij aan losse software voor; facturatie, communicatie, uren, projecten, wagenpark, planning etc. Emeq maakt het mogelijk om met één compleet software alle werkzaamheden uit te voeren.

Onze software

De praktijk heeft ons laten zien dat de meeste bedrijven verschillende software modules gebruiken om hun werkzaamheden zo duidelijk mogelijk in kaart te kunnen brengen. Maar er is niet voor iedere werkproces ook een module beschikbaar hebben we gemerkt. Niet alleen ontzettend vervelend werken, maar ook ontzettend tijdrovend en ineffectief. Neem voor eens en altijd afscheid van tijdrovende en ineffectieve werkprocessen door te kiezen voor Emeq. Wij maken het met Emeq mogelijk om  een compleet pakket, gegoten in één software, alle werkzaamheden uit te voeren.

Eenvoudig

Emeq is dé software die al jouw bedrijfsadministratie simpel en eenvoudig maakt. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid, open communicatie en effectiviteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om de werkprocessen zo eenvoudig mogelijk te registreren zodat de controle en administratie niet langer meer tijdrovend en ineffectief is. Kortom, Emeq zorgt voor een eenvoudige en productieve werkwijze.

Prettig werken vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat het registreren van je uren, ritten of uitgaven en het bijhouden van je projecten niet langer meer tijdrovend zal zijn, zodat je je volledig kunt richten op de groei van jouw bedrijf. Dit maken wij mogelijk door steeds de nieuwste ontwikkelingen door te voeren in Emeq software. Zo kunnen we je steeds weer verrassen en verder helpen met het denken in oplossingen.

Dynamisch

Onze software staat voor compleet, eenvoudig maar ook voor dynamisch. Onze ervaringen, gedrevenheid, passie en mindset maakt het mogelijk om onze software steeds verder te ontwikkelen. Het liefst willen we dat al uw werk door onze Emeq software wordt gedaan. Daar streven wij naar en dat is ook waar we momenteel naartoe werken.

Onze waarden

Emeq staat voor efficiëntie, minder fouten, inzicht in en overzicht over de bedrijfsprocessen. Ons webapplicatie is geschikt voor een ieder die in de infrastructuur werkt. Het is verleden tijd om met losse software modules te werken. Emeq maakt het mogelijk om alle administratieve werkzaamheden van de infrastructuur vanuit één systeem te laten verlopen.

Minder Foutgevoelig

Het gehele proces wordt minder foutgevoelig omdat de handmatige handelingen worden teruggedrongen.

Overzicht

Emeq heeft een goed monitoringsysteem om documenten, uren, kosten, statussen en de statistieken goed in overzicht te brengen.

Schaalbaar

Emeq maakt uw bedrijf schaalbaar waardoor groeien sneller en makkelijker wordt. Het proces wordt veel minder persoonsgevoelig.

Gestructureerd

Iedereen doorloopt met Emeq het proces op dezelfde manier. Zo ontstaat er een kwaliteitsniveau en hoeft er niet constant alles handmatig nagelopen te worden.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!