Personeel- en projectplanning

Als je een project aanneemt is het wel verstandig om voor je planning eerst te weten hoe groot het project is en hoeveel aannemers eraan moeten werken. Misschien vraag je je later ook wel af hoeveel winst het heeft opgeleverd per project. Al deze behoeftes en functies kun je in Emeq terugvinden.  

Planning

In de bouw en infra wordt er voornamelijk meestal op projectbasis gewerkt. Door het maken van een projectplanning

  • Creëer je rust in je hoofd;
  • Krijg je controle over je werkprocessen;
  • Een goede planning geeft je ook meer werkplezier;
  • Je voorkomt de situaties van stress en teleurstelling;
  • Hierdoor kun je ook productiever te werk gaan doordat je weet in welk tijdvak je precies van plan bent aan een specifiek project te gaan werken verhoog je je productiviteit enorm

Personeel en aannemers

Na het aanmaken van een project moet je ook de aannemers koppelen aan het project. Vervolgens kun je voor deze team een planning maken. De roosterweergave laat standaard de eerstkomende 3 weken zien. In deze pagina zie je de rooster van alle projecten, waarbij de aannemers en het personeel goed is ingedeeld. Vanwege de eenvoudige weergave kun je goed zonder extra inzet de rooster makkelijk lezen en overzicht hebben van de aannemers en projecten.

 

Planning per activiteit

Tijdens onze roosterweergave zoomen wij niet in de uren. Wij laten in onze planning enkel de dagelijkse activiteiten zien. Per project kun je personeel of aannemers inplannen en per gebruiker kun je aan de planning ook als activiteit individuele opmerkingen/taken toevoegen. Zodra je over de planning balk heen scrolled dan komt er een tekstwolkje tevoorschijn met een notitie erin. Tot op heden hebben wij gezien dat dit het meest gebruikte wijze is van plannen. Mocht uw bedrijf een extra functionaliteit nodig hebben, dan horen wij dat graag zodat we ons product verder kunnen uitbreiden.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!