Self billing factuur

Bent u op zoek naar een manier om het financiële plaatje van uw projecten of zelfs van uw bedrijf realtime te zien? Dan kan Emeq u daarbij helpen. Onze unieke werkwijze biedt u de mogelijkheid om op elk gewenst moment het resultaat van elk project te bekijken. Dankzij Emeq kunt u tijdig bijsturen om de financiële doelen van uw bedrijf te behalen.

Financiën per project

Werkt u ook met Excel of losse modules en kunt u door de bomen het bos niet meer zien te zien? Emeq biedt de oplossing! Ons programma geeft niet alleen nieuwe inzichten, maar maakt het ook gemakkelijker om preciezer en gedetailleerder te werken. Dankzij Emeq krijgt u per project een inzicht in uw financiën, wat de financiële afdelingen zeker zal blij maken. Het geeft u meer grip op uw financiën.

Productielijsten

Emeq werkt met verschillende statussen, waardoor je snel kunt zien welke project op to do, actief of voltooid staat. Zo kun je de projecten beter monitoren omdat ze overzichtelijk verdeeld zijn. Hierdoor zul je niet ontkomen om een productielijst op te sturen. Het systeem laat ook zien welke productielijsten in de projectpagina als conceptverstuurd, gefactureerd of betaald worden gezien.

Self billing facturen

Wekelijks maak je een bulk met self billing facturen, maar soms is het ook fijn om te weten hoeveel self billing facturen per project zijn gemaakt en wat de gemaakte kosten hiervan zijn. Emeq toont voor uw overzicht welke self billing facturen als concept, niet betaald, verlopen en niet betaald worden gezien.

Facturen

Als een productielijst of inkooporder is verstuurd wordt het tenslotte omgezet naar een factuur. Dan kun je per project al deze facturen ook in één overzicht volgen. Zo weet je ook precies in welke fase; concept, niet betaald, verlopen en niet betaald de factuur zit.

Uren

Elk project verschilt erg veel van elkaar als het gaat om de tijdsduur van het project. Ongeacht hoelang een project duurt is het voor een ondernemer zeer relevant om te zien hoeveel arbeidsuren aan het project zijn besteed. Wij geven in Emeq een overzicht van de uren wanneer het in de concept, in afwachting, afgewezen, goedgekeurd, gefactureerd of betaald fase zitten. 

Balans

Tot slot wil elke ondernemer een idee hebben of ze met hun project winst of verlies hebben gemaakt. Als er geen winst is behaald wil je ook kunnen volgen waar het mis is gegaan en hoeveel verlies er is gemaakt. Als je winst hebt gemaakt dan  kan dit ook erg motiverend zijn, want je ziet exact de hoogte van je winst.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!