Mededelingen

Emeq vindt het belangrijk om miscommunicaties tegen te gaan. Daarom hebben we ook ruimte gegeven in het mega software voor interne communicatie. Verstuur via Emeq gemakkelijk mededelingen naar je gebruikers zonder gebruik te maken van je mailservice.

Waarom onthouden als het makkelijker kan?

Het is onmisbaar om binnen een bedrijf goed te communiceren. De ene doet dat met E-mails, de andere telefoneert en je hebt tegenwoordig ook chat applicaties waar iedereen geliefd mee is. Maar hoe professioneel is dat? Andere teamleden hebben daar helemaal geen inzage over. Om communicatie openbaar te houden zijn mededelingen zoals die van Emeq de oplossing!

Intern communiceren

Heb je een nieuwbrief waarin je belangrijke informatie kwijt wil? Of wil je een aanpassing doorgeven in de planning? Je kan ook een algemene informatie versturen ter herinnering. Wil je dit naar iedereen versturen? Of heb je liever een specifiek persoon of groep? Kies zelf voor wie de mededeling zichtbaar of verstuurd moet worden. Het voordeel hiervan is dat de medelingen bewaard blijven en daardoor makkelijker terug te vinden zijn. Zo ben je ook minder afhankelijk van de focus en het langetermijngeheugen van de ontvanger.

Verstuur ook bijlagen

Als je een mededeling verstuurd kun je naast de tekstuele bericht ook bijlagen toevoegen. De mededelingen van Emeq kun je bijna vergelijken met een emailprogramma, maar wij kunnen enkel intern communiceren met onze eigen gebruikers. Om de bijlagen makkelijk toe te kunnen voegen kun je gebruik maken van onze sleepfunctie. Let er wel op dat de bijlagen maximaal 3 MB grootte mogen hebben.

Bepaal de geldigheid van de mededeling

Sommige mededelingen die je verstuurd naar je gebruiker(s) hoef je niet continu actief te houden. Voor de overzicht is het beter om de mededelingen een geldigheid te geven. Bij het versturen van je mededeling geven wij in het systeem ook de mogelijkheid tot het instellen van een start- en einddatum.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!