Rekeningen

Als je hebt gewerkt wil je ook een idee hebben van de inkomsten en uitgaven zijn. Meten is weten is ons goudenregel. Met Emeq kun je alle transacties netjes verdelen in categorieën om een goed overzicht te krijgen wat er binnen jouw bedrijf gebeurd.

Categoriseren

Met Emeq heb je de optie om diverse rekeningen aan te maken, waaronder transacties kunnen worden verdeeld. Hierdoor kun je inkomsten en uitgaven efficiënt opsplitsen. Hierdoor kun je in één overzicht zien waar de meeste inkomsten of uitgaven plaatsvinden.

Verschillende overzichten

Zodra de openstaande facturen zijn betaald of de self billing facturen zijn verwerkt, is het nuttig om deze transacties te verdelen in de financiële administratie. Maak zoveel categorieën als nodig zijn en koppel de betalingen aan de juiste categorie. Hierdoor kun je inzicht krijgen in de winst of verlies per project.

Balans

Er zijn momenten waarbij je niet alleen geïnteresseerd bent in inkomsten en uitgaven, maar ook een overzicht van balans in (self billing) facturen, productielijsten of uren wilt hebben. Emeq biedt een pagina met een balans waar je met behulp van dashboarding een samenvatting van de belangrijkste transacties in het systeem kunt vinden.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!