Bankkoppeling

Besteed minder tijd aan je financiële administratie. Wij kunnen jouw bankrekening verbinden met Emeq voor het automatiseren van herhalend handmatig werk zoals het afvinken van betalingen, import/export van transacties, en betalen van meerdere facturen.

Koppel je bank met Emeq

Het tijdperk van handmatige betalingen via bankpagina’s is voorbij. Met Emeq is het mogelijk om een veilige verbinding te creëren tussen jouw bank en ons systeem. Hierdoor kun je herhalende handmatige taken automatiseren, waardoor je zowel tijd als typfouten bespaart.

Betalingen afvinken

Emeq is een innovatief systeem dat je in staat stelt om je betalingsproces te automatiseren en te optimaliseren. Door het te koppelen met je bank, kan Emeq de transacties importeren en op zoek gaan naar betalingen die reeds zijn gedaan. Hierdoor hoef je zelf geen handmatige controle meer uit te voeren, wat tijd bespaart en fouten voorkomt.

Meerdere facturen betalen

Met Emeq kun je er zeker van zijn dat je betalingsproces efficiënt, veilig en up-to-date is. Dankzij de automatisering en de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijkertijd te betalen voor maar 0,03 cent per transactie, kun je je tijd besteden aan andere belangrijke taken en zorgen dat je altijd op de hoogte bent van je financiële situatie.

 

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!