Urenregistratie

Emeq heeft de belangrijkste urendata op een overzichtelijke manier in kaart gebracht door middel van dashboarding. Hier vindt u een samenvatting van de geregistreerde uren met de bijbehorende status ervan.

Dien je uren in!

Emeq maakt een einde aan al dat papierenwerk van aannemers. Ons urenregistratiesysteem verwerkt of laat uren gemakkelijk indienen en gebruikt deze vervolgens voor het genereren van een self-billing factuur voor de aannemer. Zo hoef je niet langer te worstelen met moeilijk leesbaar handschrift en onjuiste uren. Superhandig!

Dashboard

We gebruiken een dashboardsysteem per pagina om inzicht en overzicht te behouden. Onze dashboard toont de belangrijkste cijfers van het bedrijf. Als uren door aannemers zijn ingediend, verschijnt het totaal aantal als concept, in afwachting, goedgekeurd of gefactureerd op het dashboard.

Tabbladen

Verzamel gegevens van uren in tabbladen voor overzichtelijkheid. Tabbladen zijn verdeeld onder de volgende statussen in concept, in afwachting, goedgekeurd, en gefactureerd. Klik op naam van aannemer voor info over gewerkte uren, projecten en uitgevoerde werkzaamheden.

Overzicht

Aannemers kunnen hun gewerkte uren aanbieden via hun eigen account of door de secretaresse te laten invoeren. Deze uren komen in het totale overzicht van ingevoerde uren. Uren met statussen “concept” of “in afwachting” moeten verder verwerkt worden om een self billing factuur te genereren en te betalen.

Concept

Afdeling administratie behandelt de uren van de aannemers. Als uren niet goedgekeurd worden, krijgen aannemers een notificatie met opmerking en moeten de uren gewijzigd worden voordat ze opnieuw ingediend kunnen worden. Uren met status “concept” zijn nog niet verstuurd. 

In afwachting

Uren kunnen te weinig of te veel zijn. Admin checkt dit achteraf en geeft afwijzing met opmerking als uren niet geaccepteerd zijn. Uren die wijziging nodig hebben krijgen status “in afwachting”.

Goedgekeurd

Meeste uren worden goed bijgehouden door aannemers. Als de uren goedgekeurd zijn, dan krijgen zij dit ook te zien vanuit hun eigen omgeving. Na afloop van een periode kan de afdeling administratie de ingediende uren goedkeuren en tot slot gemakkelijk factureren en direct uitbetalen. 

Gefactureerd

Aannemers hoeven geen eigen uren en facturen meer in te leveren. Zodra de uren in Emeq zijn goedgekeurd kunt u al deze gegevens gebruiken om namens uw aannemer factuur te maken (ook wel self billing factuur genoemd) Emeq neemt de urenregistratie en facturatie over, zodat de aannemers zich kunnen richten op werken.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!