Mandagenregister

Het mandagenregister is een onderdeel van de Wet van Ketenaansprakelijkheid, welke onderdeel is van de invorderingswet die in 1990 werd aangenomen. Deze wet heeft als doel om te voorkomen dat aannemers en onderaannemer bij het uitvoeren van werken misbruik kunnen maken van het afdragen van loonheffingen.

Ontdek het gemak

Heb je een project afgerond? Dan is het tijd om een productielijst te maken. De opdrachtgevers willen samen met de productielijst ook een mandagenregister ontvangen. Waarschijnlijk maak jij de mandagenregister op dit moment handmatig. Super irritant! Emeq kan in de pagina van productielijsten gemakkelijk een overzicht in PDF weergeven van de gewerkte uren in de vorm van een mandagenregister. Stop met het handmatig maken van de mandagenregister en automatiseer je processen! 

Bepaal alles zelf

Niet elke opdrachtgever vraagt om dezelfde informatie. Bepaal daarom zelf welke informatie jij wil tonen in je mandagenregister zoals;
– Voornaam, achternaam, geboortedatum of burgerservicenummer.
– Mogelijkheid tot het maken van een algemeen notities; en
– Digitaal ondertekenen van de documenten.

Alles onder één dak

Er zijn hele uitgebreide CRM en ERP systemen in de markt te verkrijgen voor het maken van een mandagenregister. Echter zijn deze systemen zeer ingewikkeld voor gebruik. Maar het is ook een losse module. Bij Emeq bent u gegarandeerd van een systeem waarin je alle benodigde werkzaamheden kunt uitvoeren. 

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!