Wagenpark

Emeq heeft de belangrijkste data op een overzichtelijke en begrijpelijk manier in kaart gebracht door middel van dashboarding. Hier vind je een samenvatting van het financiële plaatje, (bijna) verlopen documenten, planning en mededelingen.

Voertuigen en apparatuur

Voer al je voertuigen in Emeq. Zo heb je een overzicht van al je wagenpark. De voertuigen kan je vervolgens gebruiken om kilometerregistratie bij te houden. Maar je kan ook documenten koppelen aan voertuigen door Apk-bewijs of verzekeringsbewijs toe te voegen zodat je makkelijk kunt raadplegen.

Documenten

Emeq biedt de mogelijkheid om belangrijke documenten per voertuig op te slaan, zoals het kentekenbewijs, het algemene periodieke keuringsbewijs en het verzekeringsbewijs. Dit maakt het makkelijk om deze documenten te raadplegen en te verifiëren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze kwijt raken.

Notificaties

Emeq biedt de mogelijkheid om notificaties te ontvangen wanneer er binnenkort belangrijke gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Denk hierbij aan geldigheidsdata van je verzekerings- of Apk bewijs. 

Apparatuur

Een van de belangrijke functies van Emeq is het bijhouden van keuringen van werkvoertuigen. Hierdoor kun je eenvoudig zien wanneer een keuring verloopt en wanneer een nieuwe gepland moet worden. Dit helpt je om op tijd te plannen en ervoor te zorgen dat de keuringen op tijd worden uitgevoerd. Hierdoor kun je vermijden dat je in de problemen komt door verlopen keuringen.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!