Integratie

Hoe meer je kan samenwerken met partners des te waardevoller je diensten tegenwoordig worden. Met Emeq kun je ons  systeem ook laten communiceren met jouw bank en boekhoudsoftware van je accountant. Hierdoor bespaar je tijd en moeite door sommige werkzaamheden gemakkelijker te laten verlopen.

Samen staan we sterker!

Het uiteindelijke doel van elk infrabedrijf is om hun werkprocessen te automatiseren. Dit kun je realiseren door Emeq volledig te gebruiken met integraties. Hierdoor kun je niet alleen administratieve taken schrappen, maar je kan de tijd ook besteden aan andere werkzaamheden. Met integratie oplossingen van Emeq kun je de efficiëntie bereiken binnen jouw bedrijf. Het uiteindelijke resultaat is dat je accountant blij wordt omdat alle benodigde documenten automatisch bij hem aankomen, maar ook je eigen medewerker zal het makkelijk hebben met het nachecken van de openstaande en betaalde facturen.

Cloud opslag

Bij Emeq krijgt iedere klant 10GB opslagcapaciteit voor al hun documentatie die in Emeq worden gegenereerd. Onze cloudoplossing wordt aangeboden via Google Drive. Voordeel hiervan is dat Google Drive goede en snelle support biedt in geval van problemen. Van zo een groot merk als Google mag je ook degelijk verwachten dat je opslag veilig in de cloud staat. Tevens kun je altijd en overal via een internetverbinding bij je documenten. 

Backup

Wij weten van onze klanten hoe belangrijk jullie documenten zijn. Hierdoor zijn we ook bewust van onze verantwoordelijkheid omtrent de beveiliging van Emeq. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de backup te laten verlopen via de meest vertrouwelijke clouddienst van Google. Met Google Drive kunnen wij straks al jouw bestanden opslaan in de cloud, waardoor jij op ieder moment op verschillende apparaten altijd nog kunt raadplegen. Dagelijks maken wij deze backup  voor jou, waardoor je altijd safe staat tegen calamiteiten.

Koppeling met Yuki boekhoudpakket

Je bent pas klaar met je administratie als je de facturen ook hebt verstuurd naar de accountant Op dit moment doe je dit waarschijnlijk nog op de handmatige wijze. Als jouw infra bedrijf merendeels met korte projecten te maken heeft, dan heb je aan het einde van de maand een heleboel facturen die je nog moet downloaden en versturen naar de accountant. Om dit proces te vergemakkelijken kun je ook alle documenten standaard en automatisch  laten versturen middels een Yuki-oplossing. In no time krijgt je accountant tot slot te zien welke facturen verwerkt moeten worden.

Bankkoppeling met Ponto

Besteed minder tijd aan je financiële administratie. Emeq heeft voor jou een geweldige veilige bankkoppelingssysteem toegevoegd, waardoor je alle banktransacties en saldo van je bankrekening kunt ophalen. Deze integratie wordt aangeboden door Ponto. Zij zijn een vergunde betalingsinstelling door de Nationale Bank van België. Met de importeerde bankgegevens kan Emeq bijvoorbeeld; automatisch facturen afpunten, meerdere facturen betalen en één volledig overzicht geven van al jouw rekeningen op één scherm. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar je voorkomt ook grote menselijke fouten.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!