Systeem

Welkom, welcome, willkommen, bienvenue, hoşgeldiniz

Systeem

In dit pagina zijn alle systeeminstellingen van Emeq te vinden. Ook deze instellingen zijn persoonlijker te maken conform uw bedrijfs- en huisstijl. De volgende instellingen zijn aan te passen:

1. Themakleur: dit is een optie om de huisstijlkleur van de Emeq omgeving aan te passen. Zodra er op het venster geklikt wordt tref je verschillende kleuren aan. Het is mogelijk om één van de optiekleuren te kiezen om Emeq omgeving overeenkomend te maken met de bedrijfskleuren.

2. Tijd formaat: hier heb je de optie om de weergave tussen 12- of 24 uur notatie te kiezen.

  • Selectie Hh:mm staat voor 24 uur notatie.
  • Selectie Hh:mm a staat voor 12 uur notatie.

3. Taal: Emeq omgeving ondersteunt standaard de Nederlandse en Engelse taal. Hier selecteer je in welke taal je Emeq omgeving wilt gebruiken. In dit systeem is het ook mogelijk om een andere taal toe te voegen. We zullen in hoofdstuk “taal” hier meer uitleg over geven.

4. Standaardrecord per pagina: In sommige pagina’s zul je te maken krijgen met heel veel resultaten die verdeeld zullen worden over verschillende pagina’s. Hier kun je aangeven hoeveel zoekresultaten je per pagina wilt tonen. Standaardinstelling staat op dit moment op 50 resultaten per pagina.

5. Datum notatie: Emeq omgeving kent vier verschillende datum notaties. Selecteer hier de notatie die voldoet naar uw wensen.

6. Meldingspositie: Wanneer een actie heeft plaats gevonden zoals; toevoegen, verwijderen of wijzigen toont Emeq omgeving op dit moment een melding rechts onderaan de webpagina. Dit is een bevestiging van de uitgevoerde actie. De positie is op dit moment standaard ingesteld op rechts beneden. Maar je hebt de mogelijkheid om de melding ook een andere plek te geven.

7. Tijdzone: Een tijdzone is een gebied op aarde met gelijke tijd. De aarde is verdeeld in 24 tijdzones, die onderling gemiddeld 15 graden in lengte en 1 uur in tijd verschillen. Emeq omgeving staat standaard ingesteld op de tijdzone van Europe/Amsterdam. Mocht je de tijdzone willen veranderen, dan kun je dat daar selecteren.

8. Meertalig inschakelen: Standaard ondersteunt het systeem alleen de Engelse- en Nederlandse taal. Hiernaast kunnen ook nog andere talen worden toegevoegd. Echter dienen de teksten ook handmatig vertaald te worden. Door deze functie uit te schakelen kunnen de gebruikers niet kiezen tussen talen.

9. Onderhoudsmodus inschakelen: Heb je een onderhoud die je wil verrichten? Dan is het verstandig om Emeq omgeving tijdelijk offline te zetten. Door middel van dit button kun je Emeq omgeving online/offline zetten. Tevens kun je een notitie toevoegen, zodat de gebruikers op de hoogte gehouden kunnen worden.

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!