Infra Relatiedagen 2023

“Onze innovaties brengen uw bedrijf naar de top”

Op de Infra Relatiedagen 2023 is Emeq B.V. ook aanwezig als exposant! Deze gelegenheid biedt de kans voor ons om bedrijven te leren kennen die in de bouw of infra werken die gebruik maken van verschillende systemen om hun werkzaamheden uit te voeren. Hiernaast vinden wij het ook erg interessant om door middel van dit bezoek aan Infra Relatiedagen de nieuwste ontwikkelingen te volgen met betrekking tot de bouw- en infrabranche. Tevens willen we ons netwerk een boost geven door nieuwe klanten en partners te ontdekken.

Kennismaken?

Emeq B.V. heeft een kopje koffie klaar staan in hal 5 (Infra Algemeen) op stand 542. Hier bieden wij de online technologie aan om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Onze medewerkers geven graag een demonstratie van onze revolutionaire bouw- en infrasoftware die zich als complete oplossing heeft bewezen in de markt. Onze klanten zijn super tevreden met ons CRM-softwarepakket, omdat ze (self billing) facturen, productielijsten, mandagenregisters en nog vele andere documenten kunnen genereren op een heel gemakkelijke wijze.

Hiernaast zijn we ook opzoek naar opdrachtgevers die bereid zijn om met ons samen te werken. Door te innoveren en samenwerken willen we de krachten bundelen om bedrijfsprocessen te automatiseren. Dit voorkomt niet alleen tijdsverlies, maar je hebt hierdoor ook een correcte inhoud. Ben jij ook opzoek naar een geschikte bouw- of infrasoftware om jouw bedrijf een boost te geven? Dan verwelkomen wij je graag op de infra relatiedagen op 7, 8 en 9 februari in Hardenberg!

Deel met anderen

Nieuwste artikelen

Abonneer op onze nieuwsbrief

Meld je ook aan en blijf altijd op de hoogte van de nieuwsberichten omtrent bouw en infra!

Gerelateerde Posts

Bel me terug

Wilt u liever gelijk met ons in contact komen? Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen no-time terug!